sex on the beach drink opskrift
Vodka

Sex On The Beach

Sex on the beach, nok de færreste der siger nej til det. Heller ikke når det kommer til drinken.

Sex on the beach er en lækker drink med frugtig note for dig der er til den søde side. Desuden er den altid sjov at bestille i baren. Der er tropiske noter med både appelsin og ananas, dertil også lige en gang tranebær. Med andre ord, der er overload på frugtsmag. Det gode er at den smager så godt som dens navn er frækt.

Hvad skal der til for at få sex on the beach ?

  • 3-4 cl Vodka
  • 3-4 cl Tranebær juice eller saft
  • 3-4 cl Appelsinjuice
  • 3-4 cl Ananasjuice
  • 1-2 cl Ferskenlikør
  • 1-2 cl Crème de Cassis eller Solbær Sirup

Hvordan skal man shake den ?

Den lettere frække drink kan som sådan lavet på 2 måder. De tæt på ens, men der er en lille forskel.

  1. Hæld alle ingredienser i en shaker med noget is og ryst efter behov. Si den over i et hurricane eller highball glas. Tilsæt en appelsin eller ananas skive som pynt.
  2. Hæld alle ingredienser på nær appelsin- og ananasjuice i shakeren med is og ryst efter behov. Si derefter indholdet over i et hurricane eller highball glas. Hæld nu de 2 juicer over i glasset. Brug evt. en ske til at bremse med, så kan du være heldig at det lykkedes at dele den så den bliver 2 farvet. Gul i bunden, rød i toppen. Pynt til sidst med appelsinbåd eller ananas skive.

 

Hvis du ikke har ferskenlikør og/eller crème de cassis, kan du i stedet for ferskenlikør bruge noget fersken juice eller blandet frugt juice. I stedet for crème de cassis kan du tage en solbær sirup / black currant Sirup. Bruger du juice og sirup, så kan du tilsætte 1-2 cl vodka mere.

Du kan måske også lide...