Youtube i baren - den smarte video jukeboks
Musik

Få YouTube i baren, det virker som en video jukeboks

Gør din bare lidt mere spændende ved at få YouTube i baren - så har du automatisk en video jukeboks.

Hvis du gerne vil gøre musikken lidt mere levende og spændende i din bar, så få YouTube i baren. Det virker som en uendelig video jukeboks.

Musik er nok hos alle 50% af festen, måske endda mere. En ting er at man skal have sjusser, men uden musik er det bare ikke hyggeligt på samme måde. Det betyder at man skal huske at sætte noget fedt musik på. Det kan være meget sjovt, men kan også forstyrre. Heldigvis findes der i alle musik apps playlister i dag. Der er dog stadig en ting der mangler, nemlig musikvideoen.

Kører der musikvideoer sammen med musikken, så er det ganske enkelt bare federe. Sætter du "time of my life på" fra dirty dancing på mens Patrick danser i baggrunden, så kan du være sikker på alle tøserne syntes det er lidt sjovere at danse.

Hvordan får du video i baren

Der findes lidt forskellige måde at få YouTube i baren på. Du kan vælge at hænge en tablet op, der så streamer til et anlæg eller højtaler. Det er nok alt i alt både den nemmest og billigste løsning. Tabletten har du nok allerede og sikkert også en højtaler eller anlæg i baren der kan streame via bluetooth. Det er dog ikke nødvendigvis den smarteste måde.

Det der ville gøre det hele lidt mere smart var en udkørt PC. Den kan sættes til flere skærme og placeres sådan, at gæsterne selv kan sætte musik på. Dermed er det lidt mere jukeboks feeling over det. Der sættes blot et trådløs tastatur med touchpad et strategisk smart sted og bum, så kan folk selv vælge musik.

Er det en aften hvor folk ikke gider stå og vælge gamle hits. Så kan du lige planlægge en fed playliste, med alle de gode numre. Den spiller så stort set hele aftenen og viser samtidig alle de fede musikvideoer samtidig med.

Det der lige anbefales at gøre, hvis du bruger en PC, er at installere en adblock. Dermed slipper du for alle de trælse reklamer der konstant afspilles på YouTube.